Gasprijs vergelijken?

Gasprijs vergelijken?

De gasprijs per m3 kan verschilt enorm per leverancier. Behalve je gasaansluiting betaal je ook je verbruikskosten, energiebelasting en BTW. Een huishouden is zo ieder jaar veel geld kwijt aan gas. Veel mensen weten niet dat overstappen ze soms honderden euro’s per jaar kan besparen. De gasprijs is gekoppeld aan de olieprijs… en die zien we vaak schommelen. Kijk eens goed rond en kijk of je een meerjarig contract wil of een variabel contract om de beste gasprijs per m3 te krijgen. Goedkopere aanbieders zijn overal te vinden dus ga maar eens op zoek.

Een gasprijs vergelijken kun je eenvoudig doen, je moet wel weten wat je huidige gemiddelde verbruik is zodat je een goed vergelijk kunt maken en dat je slim kunt berekenen wat de beste optie voor jou is.
Gebruik de energievergelijker van EasySwitch.nl om de prijzen te vergelijken.

Hier informatie over stijging gasprijs

Gasprijs vergelijken kan ook makkelijk easyswitch. Een website waar je eenvoudig de prijzen van energie met elkaar vergelijkt en ook nog eens heel handig kunt overstappen. Een aanrader dus. Regelmatig overstappen zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van alle kortingen, aanbiedingen en bonussen die je kunt krijgen bij overstappen.